OM HISUN

Chongqing Huansong Industries etablerades 1988 och har 25 års erfarenhet av att tillverka motorcyklar, ATV:s och UTV:s. Gruppen äger nu mer än 65 000 m² mark och personalstyrkan uppgår till 2500 personer. En helt ny anläggning invigdes 2012 och produktionskapaciteten är nu 500 000 enheter/år och uppfyller kraven för ISO14001:2004. Merparten av produktionen är EEC-homologerad och nya produkter utvecklas fortlöpande.


KGK MOTOR DISTRIBUTÖR FÖR HISUN

Vi på KGK Motor AB har sedan tidigare premiummärkena Suzuki och Arctic Cat i vår portfölj. Nu är vi stolta och nöjda att kunna erbjuda våra kunder ännu ett prisvärt märke: Hisun.
Hisun finns till försäljning hos ett utvalt antal av våra återförsäljare. Det är ett beprövat ATV/UTV-märke som verkligen ger valuta för pengarna. Du kan lita på att våra kunniga återförsäljare hjälper dig att välja rätt modell. Naturligtvis har du två års garanti på produkterna.

 

KG KNUTSSON

KGK Motor AB ingår i KGK-koncernen. KGK är sedan 1946 distributör för världsledande tillverkare av tekniskt högkvalitativa produkter med välkända varumärken för fordons- och marinbranschen. I Sverige finns huvudkontoret i Sollentuna. Utomlands finns KGK i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Företaget bedriver även viss verksamhet i Spanien. Omsättningen är på knappt tre miljarder kronor.


Två års maskingaranti 

Hisun maskingaranti gäller mekaniska problem i motor-, el-, fjädrings- eller drivsystem som vid normalt bruk kan hänföras till tillverknings- eller monteringsfel. Detta villkor gäller en period om två år, utan begränsningar i körsträckan. Garantin gäller inte vid tävling eller tävlingsliknande förhållanden.